Besöksadress: Södra Vägen 36, 465 31 NossebroTelefon: 0512-32530

Kuvert med tryck

Kuvert i de vanligaste formaten, med eller utan fönster

Tveklöst blir det ju färre och färre kuvert som skickas nuförtiden, mycket fakturering och liknande görs elektroniskt istället. Men behovet av kuvert finns fortfarande, och det behöver inte kosta skjortan.

Vi trycker vanliga kuvert med eller utan fönster i våra vanligaste format med vårt bläckstrålebaserade tryck till en låg kostnad. Svartvitt eller fyrfärg så löser vi raskt dina behov. Man kan inte trycka riktigt ut i kanterna på kuverten med vår tryckmetod, och för mycket färg kan smeta av sig. Annars står det helt fritt att trycka vad som helst på kuverten, oavsett om det är en enkel logo i ena hörnet eller ett foto som täcker halva kuvertet.

Kuvert är ofta en källa till förvirring hos många, man har helt enkelt inte koll på vilken benämning det är på kuverten man använder dagligen. Det allra vanligaste är det som de tråkiga fakturorna oftast kommer i; C5-formatet, eller 229x162mm. Ibland är det med fönster (vanligtvis C5H2), ibland utan. Storleken större är ungefär som det orangea kuvertet från PPM och kallas C4 med måtten 324x229mm. Det var väl inte så svårt? Annars kan man alltid grotta ner sig i kuvertstorlekar på Wikipedia.

Det finns naturligtvis flera andra format, t.ex. S65 som är ungefär 225x110mm och det vanliga "brevkuvertet" C6 med måtten 162x114mm. Är det ett inte alltför ovanligt format så brukar vi kunna få tag på det.

Kuverten vi trycker på är i de flesta fall Svanen-märkta med täckremsa.

Kontakta oss gärna för mer information om kuverttryck!