Besöksadress: Södra Vägen 36, 465 31 NossebroTelefon: 0512-32530

Samarbetspartners

Candidator

One.com

Då vi själva inte erbjuder plats för er hemsida, något som kräver stora serverparker, driftslösningar och rejält grovt bredband, så samarbetar vi med några olika företag för att kunna erbjuda er en lösning som passar er både ekonomiskt och prestandamässigt.

Vid de tillfällen som du som kund inte redan har ordnat med webbhotell så samarbetar vi gärna med Candidator i Alingsås, en växande aktör med lokal anknytning. Ett bra val för det nystartade företaget som vill lägga ut hela sin IT-miljö hos ett seriöst företag. Vi anlitar själva Candidator för våra egna servrar och hemsidor, och kan varmt rekommendera deras tjänster. Bra service till ett pris som står sig i jämförelse med konkurrenterna med samma tjänster.

Ett annat mer renodlat webbhotell vi gärna rekommenderar är One.com. De kanske inte passar alla företag, men ger i gengäld väldigt mycket för pengarna om inte >99% upptid är ett krav.

Viktigast för oss om ni inte redan har ett webbhotell är att ni väljer det som passar er verksamhet bäst, samtidigt som det ger er utrymme att växa i. Vanligtvis diskuterar vi igenom era planer och tankar för hemsidan redan innan ett webbhotell väljs ut, så att vi eller ni inte målar in er själva i ett hörn i onödan. Det kan vara enkelt att säga "Nä, vi skall inte göra några ändringar själva, vi behöver inte ha ett CMS", men man vet aldrig vad man kommer på att man vill göra med sin hemsida på sikt, även om vi naturligtvis kan ordna "uppgradering" av er hemsida. Av den anledningen är det bättre att från början välja ett webbhotell som tillåter er att växa om behovet uppstår.

Vi samarbetar med: Candidator, One.com