Besöksadress: Södra Vägen 36, 465 31 NossebroTelefon: 0512-32530

Drönarfoto och -filmning

Kolla med oss för drönarfilmning

Beroende på vad man bedriver för verksamhet så tänker nog många att drönarfilmning nog inte är aktuellt, men man blir ibland förvånad av vilken skillnad det kan göra i marknadsföringssyfte med en lite annorlunda "syn" på saker och ting. Där kan drönarfoto och -filmning komma väl till pass.

För att få flyga de flesta drönare idag så behöver man ha ett så kallat drönarkort, vilket betyder att man har genomgått de kurser och prov som Transportstyrelsen kräver för att man ska få framföra dessa luftfarkoster. Vi har certifiering för A1-, A2- och A3-drönare och kan med ganska kort varsel ge oss ut och filma i vårt närområde.

Men drönare behöver inte nödvändigtvis betyda vidsträckta panoraman med solen som går upp i horisonten. Man kan använda drönare för att filma till exempel processer som man normalt inte kan göra "för hand", så att säga. Så istället för att man förr kanske krånglade med att använda kranar, trappstegar och liknande så kan man idag ta både foto och video med en drönare. Inomhus eller utomhus.

Dagens drönare är också mycket väl utvecklade för att kunna till exempel följa föremål som bilar och personer, eller för att göra 360-graders cirklingar runt ett hus eller andra objekt.

Så var inte rädd för att "tänka utanför lådan" – kanske det är det lilla som gör att du skiljer dig från dina konkurrenter?