Besöksadress: Södra Vägen 36, 465 31 NossebroTelefon: 0512-32530

Video som marknadsföring

Kolla med oss för enklare videoredigering

I dagens samhälle där stor vikt läggs vid sociala media som t.ex. Facebook och Twitter är video som media en viktig del av din marknadsföring. Kanske håller du redan ditt sociala flöde igång med små videoklipp, kanske har du ännu inte tagit steget. Det kan vara dags nu.

Vi kan hjälpa dig att med ganska enkla och billiga medel få fram ett resultat som ger det där lilla extra. Med dagens smartphones kan man i många fall filma små snuttar ur den vardag som ditt företag jobbar med, och framförallt är kvaliteten ofta tillräckligt bra för att få fram ett utmärkt resultat.

Behöver du hjälp med att filma så ställer vi naturligtvis upp och filmar, eller ger dig tips om saker som kan vara bra att tänka på. Vi kan t.ex. ordna så kallade ”time lapse”-filmer, där man ställer en kamera som tar kort med jämna mellanrum under en längre period. Dessa enstaka bilder sätts sedan samman till ett videoklipp där kanske en hel arbetsdag presenteras på 30 sek. Det finns mycket kul man kan göra, så tveka inte att konsultera med oss för mer information.

Video är både uppskattat och effektivt på webben, men är i många fall ett underskattat sätt att visa sina produkter och tjänster på. Ta en titt nästa gång du gör en sökning på Google till exempel, troligtvis så ser du ett antal resultat från Youtube högt upp. Det kunde vara ditt företag.