Besöksadress: Södra Vägen 36, 465 31 NossebroTelefon: 0512-32530

Rådgivning och analys

Rådgivning och samarbete

I den mån ni behöver det hjälper vi er gärna med rådgivning såväl före som under produktionen av trycksaker, webb och så vidare. Vi finns här för att hjälpa er och ge er råd om hur ni skall gå tillväga.

Det kan gälla saker som hur en trycksak skall utformas, vilken tryckmetod och vilket papper som passar till er verksamhet. Det kan vara förslag på ny logotype, vilka färger och budskap en logotype ger till era kunder. Det kan handla om hur en hemsida skall utformas för att era kunder skall hitta det de söker - ofta är man ganska låst i sitt sätt att se på sin egen verksamhet, man vet var man hittar det man söker och hur saker och ting benämns. Vår uppgift är här bland annat att ge er ett utomstående perspektiv så att vi kan hjälpa er identifiera hur era potentiella kunder ser på saken och hur ni kan förbättra er kommunikation med dem.

Vi hjälper er även hitta rätt kommunikation för er verksamhet. För vissa är en hemsida en ovärderlig resurs, för andra är det bara en enkel kontaktinformation. Vi analyserar tillsammans med er vilken slags kommunikation som bäst hjälper er verksamhet att frodas, oavsett om det är via trycksaker, annonsering, hemsida eller annan slags kommunikation. Det är väldigt lätt att stirra sig blind på att “så har vi alltid gjort” eller inte tänka på vilka tjänster man kan hjälpa sina kunder med på grund av att det känns som ett för stort arbete.

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös pratstund om vad vi kan hjälpa just er med.