Besöksadress: Södra Vägen 36, 465 31 NossebroTelefon: 0512-32530

Fyrfärgstryck med kvalitet

CMYK-cirkel
CMYK är en färgmodell för subtraktiv färgblandning där primärfärgerna är cyan, magenta och gul samt en så kallad nyckelfärg (key color). I trycksammanhang används nästan alltid svart som nyckelfärg. CMYK och subtraktiv färgblandning används i blandning av färg som läggs på papper eller annan tryckmedia, det vill säga reflekterat ljus.

Majoriteten av alla trycksaker idag trycks i fyrfärg. De sjunkande kostnaderna för fyrfärgstryck gör det mer och mer attraktivt att även för små serier välja ett tryck som ger ett mer påkostat intryck på potentiella kunder. Färgtryck öppnar upp för helt andra möjligheter att förmedla intryck och känslor om era produkter och tjänster till kunden, och är oftast en investering i framtiden trots en högre kostnad.

Konica-Minolta BizHub Press C6000

Vi trycker med en tonerbaserad digital tryckpress som arbetar på samma sätt som den traditionella tryckindustrin med CMYK, det vill säga de fyra färgerna Cyan (C), Magenta (M), Gul (Y) och Svart (K). Det gör att man med enkla medel kan få fram trycksaker i extremt små upplagor utan den stora kostnaden som offsettryck isåfall för med sig. Digitaltryckets färgskrivare arbetar helt utan tryckplåtar, och varje enskild kopia kan dessutom personifieras utan någon egentlig extra kostnad. Det innebär att vi kan trycka trycksaker där exempelvis kundens namn står tryckt på utskicket de får i brevlådan.

Personifiering av trycksaker innebär även att vi till exempel kan ta ert kundregister direkt ur ert kontorssystem och trycka namn och adress direkt på trycksaken. Slipp krångla med etiketter som skall skrivas ut och klistras på kuvert. Vi trycker namn och adress, eller något annat budskap för den delen, direkt på er trycksak, eller varför inte direkt på kuvert, tillsammans med er logo. Då behöver ni inte längre stå med låda efter låda med kuvert där klistret torkat bort för flera år sen.

On-demand kallas det fenomen som innebär att de trycksaker ni behöver trycks när ni behöver dem, inte lådvis som blir stående och inaktuella efter något år. En av fördelarna med att trycka små serier är ju att era trycksaker är lättare att hålla aktuella. I dagens samhälle kräver era kunder att den information de får skall vara aktuell, oavsett om det gäller privat- eller företagskunder. Fördelen vi har är att hos oss trycker ni det antal ni behöver, varken mer eller mindre. Små serier och snabba leveranser är vår specialitet!

Har ni behov av traditionellt offsettryck så förmedlar vi gärna era behov till välrenommerade offsettryckerier som kan täcka de behov vi själva inte kan tillgodose. Exempelvis om ni har behov av specifika dekorfärger, riktiga bokbundna böcker eller väldigt specifika pappersval.

Vi arbetar med: Konica-Minolta BizHub Press C6000, levererad av Team Office i Lidköping