Besöksadress: Södra Vägen 36, 465 31 NossebroTelefon: 0512-32530

Fyrfärgstryck med kvalitet

CMYK-cirkel
CMYK är en färgmodell för subtraktiv färgblandning där primärfärgerna är cyan, magenta och gul samt en så kallad nyckelfärg (key color). I trycksammanhang används nästan alltid svart som nyckelfärg. CMYK och subtraktiv färgblandning används i blandning av färg som läggs på papper eller annan tryckmedia, det vill säga reflekterat ljus.

Majoriteten av dagens trycksaker produceras i fyrfärg, och de lägre kostnaderna för fyrfärgstryck gör det nu möjligt även för mindre serier. Färgtrycket skapar ett mer exklusivt intryck och öppnar upp för bättre möjligheter att kommunicera era produkter och tjänster på ett minnesvärt sätt. Vi utvecklar vår strategi genom att utöka vår interna kapacitet med externa resurser för att ännu mer effektivt möta era behov.

Konica-Minolta BizHub Press C6000

Vi använder en tonerbaserad digital tryckpress som arbetar enligt samma grundprinciper som traditionell tryckning med CMYK-färgerna (Cyan, Magenta, Gul och Svart). Det gör det möjligt för oss att producera enklare trycksaker i små upplagor kostnadseffektivt, särskilt fördelaktigt för er som eftersträvar flexibilitet och snabba leveranser. Den digitala tryckprocessen eliminerar behovet av tryckplåtar och möjliggör personifiering av varje kopia. Det innebär att vi kan inkludera personliga detaljer, som kundens namn, direkt på varje trycksak, vilket ökar genomslagskraften och skapar en personlig touch.

Personifieringen sträcker sig även till att inkludera information från ert kundregister, där vi trycker namn och adress direkt på trycksakerna och därmed eliminerar behovet av etiketter eller kuvert. Det ger er möjlighet att skapa anpassade och aktuella kommunikationsmaterial utan onödigt arbete och resursslöseri.

Vårt koncept innebär att era trycksaker produceras när ni behöver dem, vilket minimerar överflöd och håller ert material aktuellt. I dagens snabbrörliga samhälle, där aktuell information efterfrågas av både privat- och företagskunder, är vår förmåga att producera små serier och leverera snabbt en konkurrensfördel.

Om ni har behov av traditionellt offsettryck samarbetar vi med välrenommerade offsettryckerier för att tillgodose era specifika krav, till exempel när det gäller dekorfärger, bokbundna böcker eller specifika pappersval. Vi är redo att anpassa oss efter era behov och leverera trycksaker som både imponerar och är anpassade till era unika krav.